Πωλείται διαμέρισμα ορόφου 54 τ.μ., πρώτο στη θάλασσα, εντός επέκτασης οικισμού της Τ.Κ. Χανιώτης στην τιμή των 155.000 €. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, μία  σαλοκουζίνα και ένα μπάνιο. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει κήπος με θέα τη θάλασσα και θέση στάθμευσης. 


Πωλείται επιπλωμένη μεζονέτα 120 τ.μ. εντός οικισμού της Δ.Κ. Πευκοχωρίου στην τιμή των 580.000 €. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, μία μεγάλη σαλοκουζίνα με τζάκι και δύο μπάνια. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει ιδιωτικός κήπος με θέα τη θάλασσα, χτιστή ψησταριά και θέση στάθμευσης. Απέχει μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα και 900 μέτρα από το κέντρο του οικισμού.


Πωλείται επιπλωμένη μονοκατοικία 70 τ.μ. σε οικόπεδο 349 τ.μ. εντός της επέκτασης οικισμού της Τ.Κ. Κασσανδρινού στην τιμή των 70.000 €. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και ντουλάπα, μία σαλοκουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με τζάκι, μία μικρή αποθήκη και ένα μπάνιο. Στον εξωτερικό χώρο του σαλονιού υπάρχει μεγάλη βεράντα με θέα τον οικισμό του Κασσανδρινού. Απέχει μόλις 200 μέτρα από το κέντρο του οικισμού όπου υπάρχουν ταβέρνες, mini market και καφενείο.


Πωλούνται μονοκατοικίες δύο ορόφων από 45 τ.μ. ο κάθε όροφος με υπόγειο 45 τ.μ. σε οικόπεδο 4.000 τ.μ. εκτός οικισμού Μόλα Καλύβας στην τιμή των 220.000 €. Αποτελούνται από δύο υπνοδωμάτια, μία σαλοκουζίνα με τζάκι, ένα μπάνιο και μία αποθήκη εξωτερική. Υπάρχει μεγάλη βεράντα με απεριόριστη θέα. Απέχει μόλις 300 μέτρα από τη θάλασσα και 600 μέτρα από το κέντρο του οικισμού.


Πωλείται μονοκατοικία δύο ορόφων από 75 τ.μ. ο κάθε όροφος σε οικόπεδο 160 τ.μ. εντός οικισμού της Τ.Κ. Κασσανδρινού στην τιμή των 85.000 €. Το ισόγειο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, μία κουζίνα, μία αποθήκη και ένα μπάνιο. Ο όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, μία σαλοκουζίνα, και ένα μπάνιο Στον εξωτερικό χώρο του υπάρχει μεγάλη βεράντα με θέα τον οικισμό του Κασσανδρινού. Απέχει μόλις 40 μέτρα από το κέντρο του οικισμού.


Πωλείται επιπλωμένο νεόδμητο διαμέρισμα ορόφου 48 τ.μ. εντός οικισμού Μόλα Καλύβας στην τιμή των 60.000 €. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, μία σαλοκουζίνα, και ένα μπάνιο. Απέχει μόλις 70 μέτρα από το κέντρο του οικισμού.


Πωλούνται διώροφες μονοκατοικίες από 45 τ.μ. ο κάθε όροφος με υπόγειο 45 τ.μ. στον οικισμό Μόλα Καλύβας στην τιμή των 200.000 €. Αποτελούνται από δύο υπνοδωμάτια, μία σαλοκουζίνα με τζάκι και δύο μπάνια. Στον εξωτερικό χώρο τους υπάρχει κήπος με θέα τη θάλασσα και θέση στάθμευσης.