Έκδοση Αδειών Λειτουργίας Καταστημάτων

 Η Άδεια Λειτουργίας είναι το κλειδί που ανοίγει την επιχείρηση σας και μόνο με αυτή μπορείτε να συνεχίσετε. Ως μηχανικοί με άριστη γνώση της Πολεοδομικής και Υγειονομικής νομοθεσίας αναλαμβάνουμε την σύνταξη όλων των απαραίτητων μελετών, εγγράφων και τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών (Δήμος, Πολεοδομία, Περιφέρεια, Υγειονομικό, Πυροσβεστική κτλ) για την έκδοση της άδειας λειτουργίας της επιχείρησή σας καθώς και την ενημέρωση για τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας αυτής.

 Το στάδιο της έρευνας είναι εξαιρετικά σημαντικό. Μην ενοικιάσετε, μην ξεκινήσετε να φτιάχνετε έναν χώρο πριν βεβαιωθείτε ότι μπορεί να βγει άδεια. Καλέστε μας για ραντεβού αυτοψίας στο χώρο που θέλετε να ανοίξετε την επιχείρησή σας για να σας πούμε αν είναι κατάλληλος και αν αδειοδοτείται χωρίς προβλήματα. Η διαδικασία ξεκινάει με έλεγχο νομιμότητας του χώρου, δηλαδή αν πληροί τις πολεοδομικές διατάξεις και αν απαιτείται πολεοδομική άδεια ή τακτοποίηση με τον νόμο των αυθαιρέτων. Έπειτα με βάση την δραστηριότητα που θέλετε να αναπτύξετε γίνεται και ο έλεγχος αν πληρούνται οι Πυροσβεστικές διατάξεις. Συνολικά γίνεται η εκτίμηση του κόστους από θέματα αδειών που πρέπει να εκδοθούν για να λειτουργήσει νόμιμα και χωρίς προβλήματα η επιχείρησή σας και σας ενημερώνουμε αναλυτικά για τις προδιαγραφές που απαιτούνται ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί (νομιμοποιήσεις, πολεοδομικές άδειες κτλ). Εφόσον ο χώρος κριθεί κατάλληλος ξεκινά η διαδικασία της έκδοσης της Άδειας Λειτουργίας ενώ παράλληλα μπορεί να ξεκινήσει το στήσιμο της επιχείρησης. Με την ενημέρωση και την καθοδήγηση που θα έχετε από εμάς και τους έμπειρους συνεργάτες μας, εξασφαλίζεται η γρήγορη και χωρίς απρόοπτα έναρξη της επιχείρησή σας.

 Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την έκδοση δικαιολογητικών που τυχόν λείπουν από το φάκελο άδειας υφιστάμενων καταστημάτων τα οποία λειτουργούν με τις διατάξεις του ν. 4442/2016 είτε με παλαιότερη νομοθεσία.


Το εύρος των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει:

  ΚΑΤΑΣΤΉΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΎ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΟΣ
Παρασκευαστές και Συσκευαστές που πωλούν λιανικώς, Παραγωγικές μονάδες αρτοποιίας, παραγωγής νωπών ειδών ζαχαροπλαστικής
Αποθήκευση & Διανομείς τροφίμων & ποτών
Μεταφορείς
Επιχειρήσεις Λιανικού και Χονδρικού Εμπορίου
Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης & Αναψυχής
Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πρόχειρου φαγητού
Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πλήρους γεύματος
Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς τροφίμων και ποτών σε κινητούς ή προσωρινούς χώρους
Επιχειρήσεις αναψυχής καθώς και επιχειρήσεις προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών
Επιχειρήσεις αναψυχής
Κέντρα διασκεδάσεως
Στεγασμένοι και υπαίθριοι χώροι εκδηλώσεων
Επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος (κομμωτήρια, ινστιτούτα αισθητικής και καλλωπισμού, εργαστήρια δερματοστιξίας – tattoo)
Παρασκευαστές που πωλούν λιανικώς σε κινητούς ή προσωρινούς χώρους
Εκπαιδευτήρια, Φροντιστήρια, Παιδότοποι, ευκτήριοι οίκοι, Γυμναστήρια, Σχολές Χορού, Γιόγκα – Pilates, Σχολές Καράτε, ιατρεία κ.α.
Επιχειρήσεις που προβλέπονται από την αρτοποιητική Νομοθεσία
  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
Ίδρυση νέων μονάδων
Έκδοση άδειας εγκατάστασης & λειτουργίας
Εκσυγχρονισμός παλαιών μονάδων
Επέκταση υφισταμένων μονάδων
Μελέτες περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων.
  ΠΡΑΤΗΡΙΑ – ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Πρατήρια υγρών καυσίμων
Πλυντήρια – λιπαντήρια
Σταθμοί αυτοκινήτων
Συνεργεία